fredag 17 september 2010

Uppsamling

Före apokalypsen tittade vi aldrig på tv, men nu står den på hela kvällarna. Ska vi hålla oss vid liv så gäller det att ha all information. De tjatar om att man ska ha munskydd på sig och tvätta händerna noga. Om de bara ville inse att det inte smittar genom luften. Jag och M går till jobbet utan mask och folk ryggar undan. Obehagligt!

Ikväll berättade de att myndigheterna har upprättat ett temporärt "uppsamlingsläger" för de "drabbade" utanför stan. Hemska bilder.

Tredubbla rader av stängsel där zombies står och stirrar hålögt på kameran (eller snarare på personen bakom kameran) och stönar och krafsar på gallret. De berättade inte var lägret ligger för att inte riskera fritagningsförsök eller hatattacker. De har ännu inte börjat prata om att döda dem. De har inte insett det livsfarliga i att samla zombies på ett och samma ställe. Deras jämmer drar ju till sig fler zombies de dras till deras läten, och så kommer vi att ha tusentals zombies på en plats och de som jobbar och bor där runt omkring kommer att förvandlas till middag och tillslut bli drabbade själva.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar